Written by 5:37 pm Sport

Tot ce trebuie să știi despre prima zi a preliminariilor Euro 2016

În afară de scorurile propriu-zise, alea sunt peste tot…

1. România a bătut în Grecia după un meci care a durat, în realitate, doar 7 secunde! A fost probabil cel mai plictisitor, dar fiind vorba de ”ai noștri” e pe primul loc în topul ăsta.

2. Al-Pițihad. Cel mai interesant subiect al meciului României. Mai întâi a spus ”sub 1% șanse”, apoi ”să vedem, să vedem”, arabii tot dau detalii, deci o să vedem dacă pleacă până la urmă sau nu, dar subiectul există oricât ar vrea unii (aka Burleanu) să nu se vorbească despre el. În altă ordine de idei, Pițurcă își exersează deja limbile străine, nu știu dacă pentru plecare sau nu, dar este și autorul perlei etapei, cel puțin în limba română. Sau, mă rog, în engleză. Sau ce-o fi asta…

3. Secțiunea de preliminarii Euro 2016 de pe uefa.com. Face partea din noua strategie, UEFA transformă preliminariile într-o competiție coerentă, pe care o vinde centralizat, inclusiv drepturile TV. Un fel de Liga Campionilor a naționalelor.

4. Rata criminalității a crescut îngrijorător în Gibraltar pe durata primului meci al naționalei într-o competiție UEFA. Toți polițiștii erau la meci. Pe teren. În altă ordine de idei, tot în meciul ăla a marcat un stelist, Szukala. Îl vrei la Steaua? S-ar putea să plece curând.

5. Ungaria e la fel de praf ca în preliminariile precedente. A pierdut cu Irlanda de Nord. Sper să nu mai auzim măcar o vreme de marele proiect al Academiilor care vor face din Ungaria cel puțin Brazilia și Germania la un loc. 5. Albania a bătut în Portugalia.

6. Germania – Scoția 2-1. Deci nimic surprinzător. Cum să mai motivezi un neamț? Cu un joc ceva pe gazon…

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Etichete: , , , , , , , , Last modified: decembrie 17, 2014
Close Search Window
Close