Written by 5:26 pm Sport • 5 Comments

Retrospectiva turului Ligii I în 18 tweeturi. Pentru unele echipe 140 de caractere sunt chiar prea multe

Ce s-a întâmplat în turul Ligii I? Pentru cei care nu văd Liga I, dar și pentru cei care au prins doar câte-un super gol, două, trei sau șase într-un meci, câte-o ratare de generic (și chiar mai multe) sau un arbitraj de coșmar, câte-un scandal de rasism, câte-un antrenor sau 17 demiși. Sau un derby. Sau o tentativă de derby.

Vă spun eu ce ar mai fi fost de văzut. V-am mai povestit câte-o etapă, mai exact prima, dar acum vă spun tot turul. Ne mai lipsește și fair-play-ul, spre deosebire de alții, deși ni se oferă ocazia să-l probăm. Uneori ne lipsește și echidistanța, cel puțin în varianta online. Și rațiunea, deși avem regulamente ca la FIFA. E adevărat, avem cărturari mulți. Și ”campioni”. Și ”designeri”. Și șefi.

S-au schimbat multe în România, dar la meciuri știu prea bine că nu v-ați uitat. Nici pe cablu, deși v-am spus cum și cât vă costă, nici pe net. Sau, mă rog, prea puțin. Adevărul e că și drepturile TV sunt o problemă. Uneori însă chiar e de ajuns clasamentul, alteori nu e așa de relevant.

Poate vă revine pofta măcar când vom avea stadioanele promise. Până atunci să ne rugăm că mai avem echipe.

Iată povestea turului în 18 tweeturi. Câte 140 de caractere pentru fiecare echipă. În ordinea clasamentului. Trebuie să recunosc că pentru unele mi-au ajuns și mai puțin caractere. Ba chiar poate au fost prea multe.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Etichete: , Last modified: decembrie 16, 2014
Close Search Window
Close