Written by 1:10 pm Sport • 5 Comments

Punct final în cazul Mureșan: soluția care ar putea mulțumi pe toată lumea

Nu mai pot să aduc alte argumente. Au trecut trei săptămâni de când v-am detaliat cum stă regulamentar cazul Mureșan în urma meciului ASA Târgu Mureș – Steaua și a arbitrajului dezastruos de atunci. Am găsit și precedentul la FIFA. Chiar nu mai am ce să spun pe tema asta, cine n-a înțeles ce am explicat eu, nu va înțelege nici de acum.

Cineva mi-a reproșat însă pe pagina de facebook că nu sunt eu în măsură să spun când s-a încheiat cazul. Și cam așa e. Deci daca vreți să-l continuați, foarte bine, eu nu mai vreau.

Dar ca să nu-l închei atât de abrupt, am găsit și soluția. Rezolvarea care ar trebui să mulțumească pe toată lumea: și pe luptătorii anti-violență, și pe nemulțumiții de regulament. Și chiar și pe Mureșan. Ba chiar și pe mine, ca să nu mai pară, în mod eronat, că sunt avocatul lui Mureșan, cu care – apropo! – n-am vorbit în viața mea. Și nici cu Târgu Mureș nu țin de mic.

Doar pe Rusescu mă gândesc că nu-l mulțumește, deși e supărat că n-a fost suspendat Mureșan. Din păcate, el tot grav accidentat rămâne. Soluția am scris-o pe blogul de pe sport.ro (*), vă invit să o citiți acolo. Pe scurt, dacă vă deranjează încă un click: ASA să-și suspende propriul jucător!

Altceva chiar nu mai am de comentat, dacă aveți voi, vă aștept aici.

(*) de vreo săptămână, eu și Mihai Mironică scriem și pe www.sport.ro/opinii. Ne puteți găsi și contacta (și) acolo. Textul a apărut prima dată acolo, de aceea fac acest cross-promotion

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Etichete: , , , , Last modified: noiembrie 24, 2014
Close Search Window
Close