Written by 11:17 pm Gadget • 5 Comments

Primele ore cu noul Samsung Galaxy S7

V-am zis că trec după opt ani de la iPhone la Samsung. Poate nu m-ați crezut, dar tocmai s-a întâmplat. Astăzi am primit, conform promisiunii, precomanda la Samsung Galaxy S7 32 Gb Platinum Gold (, încă vine cu Gear VR bonus; eu l-am luat la prelungire de abonament de la Vodafone).

Prima impresie e de la excelent în sus, dar e prea devreme pentru un verdic definitiv. Am făcut (rapid și ușor) setările inițiale, am instalat câteva aplicații de bază, am făcut câteva fotografii pe înserat în trafic (excelente!), m-am distrat puțin cu Gear VR (a cărui instalare inițială nu e prea intuitivă, dar altfel e un gadget interesant, chiar dacă mai puțin util momentan).

Calitatea materialelor din care e făcut telefonul e foarte bună, iar cea mai urâtă chestie de la S6, camera foto ieșită mult în relief, a fost 90% rezolvată. Partea din spate e mai curbată, dar sincer nu sesizez o diferență notabilă deocamdată față de S6, pe care l-am avut o lună anul trecut.

În fine, cine mă cunoște bine știe cât de pasionat sunt de produsele Apple. Trebuie să recunosc că nu mă despart ușor de iPhone, dar motivele sunt în continuare întemeiate, așa că nici nu-i duc lipsa deocamdată 🙂

Cum am doar câteva ore până acum cu noul telefon, m-am rezumat la un „unboxing” și un „hands on”. Vă țin la curent.

Video-urile sunt filmate chiar cu un Galaxy S7

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Etichete: , , , Last modified: martie 9, 2016
Close Search Window
Close