Written by 3:26 pm Sport

Povești adevărate din fotbalul mioritic

Ce s-a mai întâmplat în fotbalul românesc, în afară că Astra a luat titlul, prilej pentru Șumudică să mai arate niște degete și să se bălăcărească public cu diverși oameni, inclusiv să spună că Hagi și Duckadam n-au realizat nimic în viața lor.

Simțeam nevoia să le scriu și aici, să rămână pentru posteritate.

  • Un antrenor a semnat cu o echipă de liga a doua un contract „până la vară”. Pe 26 aprilie. Sunt șanse mari ca Răzvan Rotaru să ia în condițiile astea salariu la Berceni. Un salariu mai exact.
  • Conducătorul unei echipe spune că antrenorul echipei lui a fost practic dat afară de conducătorul altei echipei, din același campionat. Adică Ganea a fost dat afară de la Voluntari la presiunile lui Becali, contrar voinței lui Dumitru Dragomir. După care Becali anunță că Dragomir nu mai este conducător la Voluntari.
  • Finanțatorul CSU Craiova, Mihai Rotaru, s-a supărat că Becali a stat de vorbă cu Andrei Ivan după meciul Voluntari – CSU Craiova. „Ce căuta circarul ăla, oierul ăla, lângă autocarul nostru, pe lângă echipa noastră? Voi unde ați fost?”, a tunat Rotaru, conform celor de la Digi. După care clubul său a dat un comunicat: „Universitatea Craiova a promovat dintotdeauna o atitudine profesionistă, bazată pe respect în raport cu ceilalți competitori și cu terții implicați în fenomenul fotbalistic”
  • La Rapid se întoarce un conducător care a… uitat să returneze un avans de vreo 100.000 de euro, conform unor documente publicate de ProSport. Patronul, pe care vechiul-nou președinte îl făcuse praf nu demult, zice acum că de fapt era o primă pentru conducător. Dacă reușește cineva să identifice pentru ce merita cineva la Rapid vreo primă în ultimii ani să mă anunțe și pe mine. Asta e doar o mică parte din haosul acestei fascinante povești.
  • Conducătorul unui club îl acuză pe un jucător că s-a dat la o parte cu rivala la titlu. Același jucător care își marcase un autogol în meciul cu echipa lui. Când, presupun, nici nu se pune problema să se fi dat la o parte conform conducătorului. Personajele sunt Mihai Stoica și Ivan Gonzales, cluburile sunt Steaua, Astra și ASA.

N-are cum să nu-ți placă „fotbalul” de la noi.

Foto: Sebastian Ujică

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Last modified: aprilie 27, 2016
Close Search Window
Close