Written by 12:25 am Sport • 2 Comments

O singură etapă din eterna și fascinanta ligă I

Atât de spectaculoasă a fost etapa a doua din play-off-out că nici Ștefan Beldie n-a reușit până la această oră să o rezume, cum obișnuiește pe blogul lui după fiecare rundă, așa că i-am luat-o eu înainte.

Un jucător accidentat la un meci jucat într-o orezărie a fost ținut în ploaie până la sfârșitul meciului ca să se termine meciul. În timp ce urla de durere și tremura de frig, ambulanțierii spărgeau semințe se adăposteau de ploaie în tribună. În mod evident însă victima e de vină, n-a vrut domle nicicum să meargă la spital. LPF a anunțat că revine mâine cu un comunicat. Asta era alaltăieri.

După același meci, antrenorul echipei gazdă, care e în pragul desființării, a fost data afară deși a câștigat meciul. Clubul i-a mulțumit pentru profesionalism, dar i-a reziliat amiabil contractul. Antrenorul a replicat amiabil – un conducător „m-a amenințat și mi-a spus că mă distruge, cum a făcut și cu alți antrenori”. Nu e clar încă dacă și după acest gest clubul i-a mulțumit.


În alt meci, un club – cel de pe locul 1 – a bătut după 483 de încercări un alt club – cel mai titrat al României. După ce toate celelalte 483 de încercări au fost considerate blaturi, în mod paradoxal unii consideră și a 484-a încercare, prima reușită, tot blat, dar pe dos. Reacția clubului a venit prompt: „Nu vindem hotelul de la mare, este o diversiune!” De menționat și că tot aici spectatorii i-au strigat demisia antrenorului. Advers.

Între timp, în clasament, echipa penalizată cu 14 puncte are 13 puncte. Două echipe au golaveraj 0-0, dar 23, respectiv 24 de puncte.

La alt meci, suporterii au cerut stadion fără pistă. Stadionul nu se poate construi încă pentru că proprietarul l-a închiriat clubului de fotbal AFC, care acum e în insolvență, dar care nu e același cu FC, care e al altui patron, dar care joacă pe acel stadion, al fostului patron de la FC, actual la AFC. Sau ceva de genu’, cel puțin așa rezultă după întâlnirea CS cu ACS FC. QED.

De remarcat și că la acest meci, disputat pe cel mai mare stadion al țării, „gardurile” au fost sold-out: bannerele suporterilor nu și-au găsit alt loc decât peste bannerele sponsorilor.

Pe de altă parte, să remarcăm că am avut si un meci cu 45 de spectatori. În care ar fi încăput toate bannerele din lume.

Toate astea s-au întâmplat într-o singură etapă. Și nici măcar n-am apucat să văd toate meciurile, iar pe Șumudică nici nu l-am amintit. Pe de altă parte, să vedeți ce se întâmplă la rugby…

Sursa foto: captură Digisport

Visited 7 times, 1 visit(s) today
Etichete: , Last modified: iulie 27, 2018
Close Search Window
Close