INFOGRAFIC Record negativ egalat: etapa cu cele mai puține goluri marcate în acest sezon

Penuria de goluri continuă în Liga 1. Am mai spus-o, în retur a fost doar o etapă cu o medie mai mare de două goluri pe meci. În curând, dacă trendul continuă, media întregului sezon va coborî sub două goluri pe meci.

În etapa a 24-a s-au marcat doar 13 goluri, egalându-se astfel recordul negativ de goluri marcate, stabilit în etapa a 16-a. Media sezonului este acum 2,25 goluri pe meci. Iată cum arată graficul golurilor marcate pe etapă. Linia neagră reprezintă media etapelor ultimelor cinci etape în acel moment și evidențiază trendul de scădere. Media pe etapă acum este la 20,2 goluri, toate etapele din retur fiind sub medie.

Screen Shot 2015-04-07 at 15.07.25

Revenind concret la etapa a 24 și la graficul tradițional deja al unei etape aici pe blog, de remarcat că românii au marcat din nou majoritatea golurilor. Criza de eficiență e accentuată de faptul că trei reușite au fost din penalty, iar șapte partide au fost sub 2,5 goluri / meci, șase fiind chiar sub 1,5. Doar un gol s-a marcat din afara careului, iar patru au fost opera unor reușite (majoritar) individuale.

etapa24

Celelalte infografii ale golurilor din retur:

Un comentariu la „INFOGRAFIC Record negativ egalat: etapa cu cele mai puține goluri marcate în acest sezon”

  1. dansto13@yahoo.com'

    Ce inseamna sa ai un campionat plin de antrenori buni si de fotbalisti inteligenti, vezi? Ajungi sa ai un fotbal atat de tacticizat, incat se inscrie foarte greu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.