Written by 3:17 pm Sport • 2 Comments

DOVADA! Cât de plictisitor a fost meciul Grecia – România: încape tot în fix 7 secunde!

Textul scris imediat după victoria României în Grecia a iscat ceva controverse, în special pe Facebook. Mai exact faptul că, în ciuda victoriei, am criticat jocul extrem de plictisitor al ambelor echipe. Colegul Cristian Scutariu mai un pic și mă băga la pușcărie că am îndrăznit să critic ceva. Noroc că-mi place să mă ”cert” cu el.

Pentru cei care n-au înțeles exact: mă bucur de victorie, e un rezultat extraordinar și, evident, am jucat mai bine ca în barajul pe care l-am pierdut. Dar meciul a fost de-o plictiseală ieșită din comun. Ba chiar cu atât mai spectaculos e rezultatul cu cât meciul a fost îngrozitor!

Dar nu încercați să mă convingeți că s-a jucat fotbal acolo…

Vă rog eu să revedeți partida și apoi să mă contraziceți. Și, mai bine, presupuneți că joacă echipa A cu echipa B, nu Grecia cu România. Apoi să-mi spuneți cât de tare v-ați plictisit.

Pentru că sunt convins că doar un nebun s-ar uita în reluare la meciul integral, vă demonstrez eu că tot ceea ce e interesant în Grecia – România încape în fix 7 secunde! Adică limita maximă pe Vine…

Faultul de la penalty la Chipciu, golul lui Marica, ocazia lui Grigore, faza eliminării, eliminarea lui Marica, bara grecilor. V-a luat mai mult să citiți rezumatul în format text…

Poate dacă jucam mai bine pierdeam, nu zic nu. Dar sigur dacă jucăm tot așa o să și pierdem…

P.S.: Vorba lui Mihai Mironică, victoria e cel puțin la fel de mult a lui Platini și a celui care a făcut tragerea la sorți, de ne-am trezit în cea mai ușoară grupă din istoria sportului!

Sursa foto: sport.ro

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Etichete: , , , Last modified: septembrie 8, 2014
Close Search Window
Close