Written by 6:07 pm Sport, TV • 6 Comments

Două super-goluri și-un circar: Șumudică are mintea mică și a atacat penibil o reporteriță. VIDEO

Primul meci al sezonului 2014-15 al Ligii I. Concordia Chiajna – Astra Giurgiu 0-2. Celebra confruntare Chiajna – Giurgiu și-a confirmat renumele. Whatever that means. A fost și show, și circ. Din fericire, mai întâi show. Pe bune!

Fatai marchează cu călcâiul!

Apoi Budescu dă gol din corner! WTF?!

Era însă prea frumos să rămânem cu doar atât. Așa că s-a ocupat Șumudică de partea cu circul că doar se pricepe la asta. Reporterul n-a apucat decât să spună ”Domnule Șumudică, a doua înfrângere într-o săptămână…” Ceea ce e nu doar corect, ci și banal. De fapt mai degrabă banal, că mai corect era ”a doua înfrângere în cinci zile”, nu într-o săptămână, că a jucat luni și vineri Chiajna. Deci fata-reporter a fost chiar drăguță cu Șumudică. Antrenorul, ăsta a explodat ca un animal (scuze animalelor!) și a urlat ca un descreierat timp de câteva zeci de secunde, amenințând că pleacă de la interviu! Da, doar pentru că i s-a prezentat (eronat și favorabil) seria de înfrângeri pe care o traversează deja! Am selectat doar 6 secunde, ajung, mai sunt câteva vorbe aici. Sonorul e la dispoziția dvs:

Dacă nu e amendat și suspendat, e o rușine! Scuzele sunt nu doar obligatorii, ci și ridicol de puțin pentru un asemenea comportament. Nu mă interesează că pierzi și cum pierzi (a acuzat el greșeli, arbitraj, bla, bla), e obligatoriu să știi să pierzi. Civilizat.

În altă ordine de idei, jena a continuat în studio. Unde se afla Roxana Ciuhulescu, trezită săraca singură cu o emisiune exclusiv de fotbal (deși mai degrabă și-a luat-o singură pe cap), fără vreun co-moderator măcar, ci un fel de ziarist-invitat, anume Paul Andone, la fel de ”pe nicăieri”, dar cu mai puține scuze, teoretic are experiență. Rătăcită printre întrebări de fotbal pe care depune mare efort să le formuleze și driblând cu greu, adesea fără succes, niște perle savuroase, ce zice Roxana despre faza de maidan tocmai petrecută: ”De înțeles reacția lui Șumudică, el și-a dat jos și pantalonii în fața ziariștilor”.

Ce să mai zic eu atunci, de înțeles și Look TV, sper totuși să nu-și dea jos și pantalonii…

P.S.: Prestația reporterițelor de teren Look TV este de începători până acum. Se vede lipsa de experiență, de încredere, în întrebări, în reacții, în informații. Investiția majoră făcută în Liga I cred că ar fi meritat mai mult, măcar la anumite meciuri ”de risc maxim”, ca interes sau ca ”animale” participante din fotbal. Oamenii pot învăța, dar până atunci? Formulasem mai dur aici inițial, dar nu asta e tema. La faza cu Șumudică n-a greșit cu nimic reporterul față de animalul ăla! NIMIC! A greșit animalul, plus cine trimite reporterii direct în junglă!

P.S. 2: Vreau să remarc comentariile meciurilor, majoritatea decente, bune și foarte bune la Look TV. Sunt și excepții, dar prefer să amintesc lucrurile bune dacă sunt. În special Bogdan Pasăre, care e pe gustul meu.

P.S. 3: Șeful Look TV zice că vrea rămânerea ”în parametrii fotbalului spectacol și nu a fotbalului care trăiește din scandaluri, bârfe și violență verbală”. Nu sunt sigur dacă a decis asta înainte sau după ce l-a angajat pe Horia ”Să facem show!” Fanatik Ivanovici.

Look TV pe LPF

UPDATE

Șumudică a intervenit la Look TV. Și-a cerut scuze. După care a atacat-o tot pe reporteriță. Care n-a putut zice iar nimic. La fel și Roxana Ciuhulescu, care a încheiat chiar zicând ”O să trecem cu vederea, domnule Șumudică”. Inclusiv Marius Mitran, de la LPF, care o scălda să se schimbe subiectul. Jenant. Penibil. Rușinos. Și Șumudică, și reacția colegilor Amaliei Iovanov. Pe care Șumudică a și ÎNJURAT-O după intervenția LIVE!

Iată și înregistrarea integrală a interviului, cu scuze pentru sunetul cam încet:

Visited 2 times, 1 visit(s) today
Etichete: , , , , Last modified: iulie 25, 2014
Close Search Window
Close