Written by 12:50 pm Amalgam, Sport

Despre topuri si toape. Cu diacritice

De parcă nu erau suficiente aberații în lumea asta, pare-se că există o gală, pe numele ei Gala High Life and Business Magazine, care a ales-o pe Anamaria Prodan Reghecampf nici mai mult, nici mai puțin decât Femeia Anului 2014, devansând-o pe nici mai mult, nici mai puțin decât Simona Halep, cea care în 2014 a ajuns pe locul 2 într-un alt top, și anumel cel mondial WTA. Adică, să fie clar, Halep ”a candidat” și ea, chiar dacă fără voia ei, adică a câștigat la mare luptă AMP.

Culmea, AMP a reușit ”performanța” fără a-și vopsi chipul soțului pe unul din obiectele vestimentare, cum s-a întâmplat la altă gală. Tot culmea, argumentul pentru care a fost aleasă nici măcar nu e impactul mondial pe care l-a avut Reghe-rochia.

Și totuși, de parcă nici aberația asta nu era suficientă, au apărut ”știrile” care să marcheze acest (non)eveniment, anunțându-ne inclusiv că ”jucătoarea e în lacrimi” că a ratat acest trofeu despre care n-a auzit nimeni, nici măcar organizatorii lui:

Captură de ecran din 2014.12.11 la 12.24.50 Captură de ecran din 2014.12.11 la 12.25.32 Captură de ecran din 2014.12.11 la 12.26.02

Dar stați puțini, ați crezut că asta e tot?! Ei, bine, nu! Precum în calupurile de teleshopping, se poate o aberație chiar mai mare. Iar în acest caz este vorba despre mândria cu care AMP anunță acest succes răsunător, în promovează și le mulțumește celor care i-au vândut oferit premiul.

Captură de ecran din 2014.12.11 la 12.31.54

Știu că ați crezut, poate chiar sperat, că se termină aici. Dar nu! Se poate chiar o aberație mai mare! Există și o serie de oameni care o felicită pentru această performanță uluitoare, care a ”lăsat-o în lacrimi pe Simona Halep”. Refuz să-i mai promovez și pe ei.

Așa cum se întâmplă de ani de zile la Gala Fanatik, majoritatea oamenilor acceptă orice premiu oricât de neînsemnat sau, după caz, ridicol ar fi el (premiul) sau cine îl oferă. Culmea însă, din tot acest lanț al aberațiilor, AMP este cea mai puțin vinovată. Ea a acceptat un premiu și se mândrește cu el, e dreptul ei, ridicoli sunt cei care l-au oferit, cei care-l promovează și cei care-l consideră o mare realizare. Nu am o problemă cu femeile în fotbal, ba din contră, mi se pare normal să fie promovate de exemplu diverse transferuri făcute de AMP. Dar situația asta deja e razna…

Dacă tot vrei să o scoți Femeia Anului pe AMP, dintr-un motiv care-mi scapă, dar să zicem că vrei, deși refuz să cred că nu mai sunt alte femei în România, măcar scoate-o naibii pe Simona Halep de la nominalizări, că te faci de râs. Reglează criteriile astfel încât doar ea și, eventual, soarele ei să se potrivească. Femeia din Fotbal care are Propriul Reality Show si Merge Des la Las Vegas a Anului.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Etichete: , , Last modified: decembrie 11, 2014
Close Search Window
Close