Written by 10:36 pm Sport • 7 Comments

De ce Liga I nu e BundesLiga I. Printre altele…

Nu prea-mi place să postez două vorbe și o poză. Am făcut blogul ăsta pentru că îmi doream să scriu după ce am plecat de la ProSport (cândva voi completa și povestea asta). Acum scriu și pe sport.ro, și aici, când și cum apuc, printre altele.

Cu introducerea asta am mai acoperit din necesarul de text pentru o postare care, altfel, nu cred că necesită prea multe cuvinte. Pentru că uneori, de multe ori, o fotografie face cât o mie de cuvinte, iar un video face cât o mie de fotografii.

E vorba despre fair-play. Adică, am mai spus-o, ceea ce nouă cred că ne lipsește cel mai mult. Deși avem suficiente ocazii să-l dovedim. Iată încă două exemple care să sprijine afirmația asta.

Unul de ”așa da”

Unul de ”așa nu”

N-ar fi fost nevoie să vă spun care e de la noi nici dacă filmele erau mute, alb-negru și blurate.

Atât am avut de scris…

Ba da, mai e ceva. Exemplul din Bundesliga, așa cum se poate vedea, este promovat chiar de Bundesliga, adică LPF-ul lor. Lipsa de fair-play din Liga I încă n-a fost condamnată de LPF-ul nostru, deși uneori dă dovadă chiar de exces de zel. Și nici de FRF-ul nostru. Nu cred că e mai mult de o coincidență faptul că, în cazul ăsta concret, vorbim la noi de clubul celui care, în mod real, ține în funcție și (conducerea) LPF prin drepturile TV.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Etichete: , , , , Last modified: decembrie 15, 2014
Close Search Window
Close