Written by 3:43 pm Media, Sport, TV • 14 Comments

Cum se vede Liga I pe net. Tot legal

După ce am detaliat (si actualizat) cum poti vedea Liga I pe TV în mod clasic (cablu TV si DTH), iată că a mai apărut o opțiune. Seenow oferă meciurile pe net, smartphone, tablete și smart TV.

Dacă sunteți ca mine, adică nu prea aveți timp și/sau chef să schimbați furnizorul de cablu, nu vreți alte cabluri prin casă, nu vreți să montați diverse farfurii, e o variantă de luat în calcul. Mai ales dacă aveți un smart TV.

Eu am un smart TV Samsung, aveam cont la Seenow, așa că am riscat 5 euro (cât e abonamentul pe o lună) pentru a testa varianta. Și pot spune că se vede peste așteptări calitativ. Sunt difuzate canalele Look TV HD și Look Plus HD, nu pare chiar un full HD, dar e peste o transmisie SD. În plus, văd că există arhivă de emisiuni și meciuri (n-am apucat să testez încă)

Imaginea e cursivă, deloc sacadată până acum (să vedem dacă va crește numărul de abonați). Imaginea are puțin ”efect de net”, niște frame-uri lipsă, situație care în timp poate deveni obositoare, enervantă, dar, pentru mine, în balanță cu argumentele de mai sus, e ok așa.

Prețul? 5 euro poate părea o sumă mare comparativ cu cei 10 lei în plus la UPC de exemplu. Dar nici acolo costurile nu sunt chiar 10 lei și, repet, există contraargumentele legate de schimbarea cablurilor etc.

Sunt și alte variante de abonamente:

  • o zi: 2 euro
  • trei luni: 12 euro (4 euro / lună)
  • șase luni: 20 de euro (3,3 euro / lună)
  • 12 luni: 36 de euro (3 euro / lună)

N-am testat deocamdată cum se văd meciurile pe calculator, smartphone și tabletă, dar, în trecut, Seenow s-a comportat OK pe toate device-urile în cazul meu, deci nu cred să fie probleme. Revin când testez, acum mă uit la Chiajna – Astra.

P.S.: Nu furnizez linkuri de stream-uri ilegale. Nici la cerere 🙂

P.S. 2: Nu las nici comentariile care furnizează linkuri ilegale, sorry, nu e blog de linkuri de stream-uri 🙂

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Etichete: , , , Last modified: iulie 25, 2014
Close Search Window
Close