Written by 8:27 pm Sport

Cum arată șase goluri în șase secunde

Gata, am terminat concediul. De fapt luni revin la munca, așa că mi-am permis să pierd ceva (mai mult) timp în ultimele zile libere încercând să prind 6 goluri în 6 secunde. Montajul e istoric (ia încercați voi înainte să comentați că e un cuvânt prea mare 🙂 ), precum reușita lui Keșeru în meciul cu Pandurii.


De ce istorie? Nu montajul, ci reușita lui Keșeru zic. Păi doar Hagi, Vaișcovici și Marian Popa au mai reușit asta în istoria fotbalului românesc în prima ligă. Ce-i drept, un Vine de 6 secunde cu 6 goluri ale aceluiași jucător într-un singur meci cred că n-a mai reușit nimeni.

În text, golurile lui Keșeru țin mult mai mult:

1-0, pasă Luchin, cap Keșeru

2-0, penalty scos de Sânmărtean, scăriță Keșeru cu stângul

3-0, pasă genială Sânmărtean, execuție Keșeru cu stângul

4-0, încă o pasă Sânmărtean, șut superb Keșeru cu stângul

5-0, pasă Chipciu, formalitate Keșeru, cu dreptul

6-0, încă o pasă Luchin, execuție de efect Keșeru, de la distanță, cu stângul

Mai mult nu prea se poate. Nu ca să mă laud (doar pentru creațiile de pe Vine), dar am zis de-o vreme că merită să joace mai mult Keșeru. Aș fi zis și de Sânmărtean, dar el joacă deja. Felul cum a explicat că și-a cerut scuze pentru incidentul de la Supercupă confirmă că are și caracter, nu doar valoare.

P.S.: Pentru că e un blog personal și nu e neapărat doar de sport, voi scrie ceva, cândva, și de prin concediu. Asta ca avertisment.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Etichete: , , , , , , Last modified: august 16, 2014
Close Search Window
Close