Cele mai interesante oferte din noua campanie Emag

Emag are prima campanie serioasă din primăvară. Dacă v-au mai rămas bani după Sărbători, găsiți aici ce mi s-a părut mie interesant din oferta asta. S-ar putea să fie (și) alte oferte (mai) bune, eu am scris despre lucruri pe care fie le am, fie mi-aș dori să le am și le cunosc într-o măsură mai mică sau mai mare.

Atenție, acest text conține plasare de produse! 🙂

Samsung Galaxy S6, care e un telefon foarte bun, e din nou la un preț bun, 2.249 de lei. E foarte performant, are o cameră excelentă, inclusiv pe întuneric, și, chiar dacă nu mai poți pune card de date, vin măcar cel puțin cu 32 de Gb spațiu. Dacă vă interesează un Iphone 6 second, contactați-mă, poate trec la Samsung 🙂 Iar pentru baterie (devenită și ea neînlocuibilă și la Samsung) vă recomand soluția asta, tot de la Samsung – nu e la reducere (acum), poate o găsiți pe altundeva, dar e excelentă, merită banii în plus față de o chinezărie, credeți-mă.

Nikon 5300 cu obiectiv 18-55 nu e atât la un preț grozav – 2.700 de lei e prețul lui normal la ora asta -, dar la emag vine și cu un ebook reader Kindle Glare Free – ceea ce dacă îți dorești, sau știi pe cineva care își dorește, e o afacere bună.

Eu folosesc router-ul Asus RT-N18U, e Gigabit, n-am probleme cu el la o utilizare obișnuită casnică. Acum e și la un preț bun, 240 de lei.

GoPro Hero 4 la 1.900 de lei e un preț bun. Eu am Hero 3, n-o schimb pentru că sunt foarte mulțumit de ea și nu o folosesc suficient de mult ca să merite investiția în upgrade. Dar dacă te gândești la o cameră video sport și ai banii, cam asta e.

Lego cu 40-50% reducere pe bune, mai rar. Nu sunt multe modele dispobile, dar sunt câteva: Elicopter din Lego City la 118 lei, setul complet de exploratori care include și elicopterul la 208 lei, post de poliție din Lego City la 200 de lei, plus două seturi din Star Wars: un Transporter la 237 de lei și nava lui Kylo Ren la 300 de lei.

Destul de multe modele de încălțăminte sport, dar aici de după gusturi. Mie îmi placă ăștia de la Nike, ăștia New Balance și o pereche Columbia. Alegeți de aici:

incaltamintesport

Pentru mașină, setul ăsta de iarnă face toți cei 89 de lei, mai ales dacă nu prea aveți deja din lucrurile (multe) pe care le conține.

2 comentarii la „Cele mai interesante oferte din noua campanie Emag”

  1. alexpahomi@yahoo.com'

    Samsung Galaxy S6 la Orange la preț standard e 467 €(puțin peste 2100) și îți dau un powerbank(18 lei cred că e unul), deci bate marea ofertă de la eMag. Dezavantaje – ai aplicațiile de la orange pe el, dar le poți face uninstall.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.