Written by 12:35 pm Sport

Ce minciuni mai spune Steaua

Nu, nu e vorba despre ultimul scandal ca Astra, pentru că despre acela nu am o dovadă că e o minciună. Până la ora aceasta, cel puțin.

Greu de crezut totuși, dar nivelul poate fi coborât mai jos și de data asta cu probe. În urmă cu două zile, pe pagina oficială de Facebook, Steaua anunțat operația la care a fost supus Muniru după accidentare. În postarea respectivă, Steaua anunța și că „Fotbalistul a fost supus interventiei chirurgicala de catre o echipa formata din Dr. Catalin Dumitru si Dr. Flavian Aramitu, fiind incheiata cu succes”.

În cazul în care dispare sau e editată, găsiți postarea originală aici:

s1

Doctorul Flavian Aramitu este medicul Stelei, doctorul Catalin Dumitru este medic primar chirurgie orală și maxilo-facială la Spitalul Militar Central. Spital care, în mod absolut șocant, vine ieri cu o dezmințire! Finalul este halucinant: „În acest context, accentuăm faptul că, medicul despre care se face referire în materialul Departamentului Medical din cadrul “Fotbal Club Steaua Bucureşti” nu numai că nu a asistat, în calitate de invitat, la intervenţia chirurgicală care a fost realizată în Blocul operator al Secţiei Chirurgie Orală şi Maxilo-Facială, dar nici nu a vizitat pacientul, în cursul zilei de ieri, după transferul acestuia în post-operator”

Deci, Spitalul susține că Steaua a mințit că medicul ei a participat la intervenția chirurgicală, când el de fapt nu a fost nici măcar să-l viziteze a doua zi!

Habar n-am de ce ai minți cu așa ceva. Habar n-am ce polițe or fi de plătit între ei, dacă sunt. Habar n-am dacă de vină e chiar medicul Stelei sau autorul postării de pe Facebook. Oricum ar fi, situația este penibilă pentru Steaua, pentru că mă îndoiesc că Spitalul Militar ar fi dat un ditamai comunicatul fără să aibă argumente… Și, mai ales, să-i dea practic o palmă medicului Stelei și pentru că nu l-a vizitat pe jucător.

Comunicatul integral al Spitalului îl găsiți aici în format PDF: dezmintire.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Etichete: , , Last modified: aprilie 22, 2016
Close Search Window
Close