Ce-mi recomandați în zona Torino – Sestriere?

Săptămâna viitoare voi poposi la Sestriere, via Torino. Particip pentru a patra oară la reuniunea internațională a SCIJ (Clubul Internațional de Schi al Jurnaliștilor). Găsiți una din precedentele participări detaliate între locurile unde am mai schiat, mai exact Baqueira/Beret (Spania). La celelalte încă nu aveam acest blog.

Ideea e că ne vedem vreo 200 de ziariști, din zeci de țări, și, printre altele, ne întrecem la slalom uriaș și schi fond (unii). O să vă țin la curent cum e acolo, dar, până atunci, poate mă ajutați voi cu niște idei din zona respectivă. Mai ales că știu că sunteți destui care mă citiți din Italia.

Din păcate, deși se joacă fix Torino – Juventus săptămâna viitoare, nu pot ajunge la meci. Și nici nu prea am mult timp, programul e încărcat, dar primesc cu drag sugestii.

Un comentariu la „Ce-mi recomandați în zona Torino – Sestriere?”

  1. dan.jakabhazi@gmail.com'

    La vreo 20 de km mai la vale, spre Pinerolo, este Forte din Fenestrelle, o cetate spectaculoasă numită și marele zid italian. Eu am fost primăvara și era frig și vânt, dar priveliștile sunt senzaționale.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.