Ce mi-am luat (și ce mi-aș mai fi luat) de ziua Emag

V-am zis ce nu mi-am luat nici anul ăsta de Black Friday și de ce. De data asta, de ziua Emag, am luat totuși ceva. Sunt reduceri ok, plus voucher cadou de 10% (*), haosul e mai mic decât de BF Și pentru că data trecută am trimis gratuit niște cititori la cumpărături, de data asta linkurile sunt cu profitshare – pe voi nu vă costă nimic, dar mie s-ar putea să-mi aducă niște bani. Poate chiar niște lei 🙂 Până atunci, am dat niște lei.

Ce mi-am luat

  • Un rucsac pentru laptop. Thule, 209 lei, redus aproape jumătate. Aveam mare nevoie după ce unul antic și-a pierdut ambele fermoare.
  • Office 365 pe un an, la 149 de lei. Dacă folosiți, e o ofertă foarte, foarte bună și destul de rară. Eu folosesc. A fost și de Black Friday oferta. Poți folosi codul de activare atunci când expiră actualul abonament, dacă ai deja.

Ce mi-aș mai fi luat, dar fie am deja, fie e peste bugetul actual, fie nu se justifică – dar mi se par oferte bune

(*) UPDATE: Țineți cont că voucherul e valabil abia în februarie 2016 și doar pentru cumpărături de peste 1.000 de ron! Eu n-am remarcat lucrul ăsta nici înainte, nici în timpul, ci abia la câteva ore după, când am primit voucherul pe mail. Posibil să scrie pe undeva, mic, dar tot mi se pare cam jenant…

3 comentarii la „Ce mi-am luat (și ce mi-aș mai fi luat) de ziua Emag”

  1. papitza_2003@yahoo.com'

    Buna lista si chiar mi se pare interesant trollerul pentru laptop. Pana una alta iti recomand un site nou pentru produse sport cu preturi absolut decente, sportvision.ro. Au magazin si in mega mall dar pe site ai mereu cate o oferta ceva

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.