Written by 6:36 pm Amalgam

Ce căutați pe blogul ăsta?

Ca să fie clar de la început: e bine că sunteți pe blog, vă mulțumesc încă o dată pentru asta, ideea e concret, la propriu, ce căutați aici unii dintre voi. Mai exact cei care ajungeți prin căutări pe blog. O să încep cu chestiile serioase. Și sar peste căutările cu numele meu, în diverse forme…

Cel mai mult căutați date despre noi stadioane construite te miri prin ce oraș care, în principiu, oricum nu mai are echipă de fotbal. Dar stadioane vrea toată lumea și toată lumea ajunge la mine pe blog pentru că acum mai bine de un an am scris despre 13 stadioane care nu s-au construit și probabil nu se vor construi niciodată. Între timp, vreo două s-ar putea să se construiască totuși.

Apoi, foarte mulți căutați date despre noul sistem cu play-off și play-out din Liga I. E atât de absurd că nici nu mă așteptam să-l înțeleagă multă lume, dar am încercat să vi-l explic totuși.

A treia căutare foarte frecventă este despre Hagi și aventura lui la Real Madrid. Și asta în special pentru că Mihai v-a povestit câteva lucruri pe care nu le știați despre ea, nu datorită textului meu despre lucruri pe care le știe toată lumea despre Hagi.

Perlele din sport, harta inedită a metroului, cele mai urâte sigle din fotbal și singura avancronică relevantă a meciului cu Feroe s-au regăsit și ele în căutari, așa cum sunt și în topul citirilor.

Vă interesează foarte mult și orice despre cabliști, de la „cum să reziliezi contractul cu X” până la „cum să vezi postul Y”. Am scris de-a lungul timpului mai multe texte pe tema cabliștilor. Nu știu cum să reziliați diverse contracte, dar știu de exemplu ce cablist să alegeți pentru sport, care este adevărul despre drepturil TV din Liga I și de ce nu vedem Mondialul de handbal la TV.

Destui ați ajuns aici și pentru experiențele mele de la schi, o să mai scriu despre ele.

Și, din fericire, ca să nu mă mai stresați pe telefonul fix, destui ați ajuns aici căutând „Telefon Acces Direct / Romania TV / etc”, datorită acestui text, poate cel mai util text de pe blogul meu: Telefoane televiziuni!

Și, pentru că am ajuns la partea umoristică, iată căutările care m-au amuzat și/sau surprins cel mai mult. Ordinea e aleatorie:

 1. „kantar krestine negative cant nu mai pot tu poate el” – dacă știți voi despre ce e vorba poate-i explicați omului
 2. „ti-am spus doar parerea mea” – și?! ce cauți totuși?!
 3. „je suis charlie in romaneste” – pe bune? „Eu sunt Charlie”, na…
 4. „poseta d&g cu motive florale” – vă granatez că nici Greta nu vă poate ajuta cu asta, chiar dacă scrie aici
 5. „taxi kaprun zell am see cat costa preis” – nu mai știu cât costă, dar e rezonabil. există autobuz însă mai ieftin
 6. „nr 10 autentic din lotul stelei” – pe bune, nici ei nu-l știu, nu există
 7. „piti se rantoarce la arabi?” – da
 8. „ne lipseste steaua suntem in sevraj” – 112!
 9. „prietenia noastra nu se va termina niciodata” – no comment
 10. „situri de petarzi foarte ieftine” – lasă petărzile, e scumpe
 11. „citesc doar din placere” – bravo!
 12. „care îi numaru lui armando” – habar n-am. care Armando?
 13. „nu stiu cu ce echipa sa tin” – cu Steaua, logic :))
 14. „lucian lipovan dinamovist” – nț, chiar deloc

Mă opresc aici, deși aș mai avea multe ciudățenii de la căutări. Voi regulariza rubrica asta. Până atunci, căutări fericite în 2016 și fie ca ele să vă aducă tot mai des pe blogul ăsta 🙂

La mulți ani!

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Etichete: , Last modified: decembrie 29, 2015
Close Search Window
Close