Written by 2:38 pm Amalgam • One Comment

Ce-am făcut în 2014. My official Year in Review

E adevărat că mi-a făcut facebook rezumatul deja. Și chiar a nimerit niște chestii în cazul meu, nu sunt între cei la care aplicația Year in Review a dat-o în bară. Pe de altă parte, există niște lucruri pe care Facebook nu avea cum să le surprindă. Așa că iată versiunea oficială, adică a mea, din Year in Review. Tot cu extrase din Facebook, în ordinea cât mai apropiată de a importanței.

Cei care nu sunt interesați pot – wow! – să NU citească! În loc să-și manifeste indignarea zic… 🙂

1. Am împlinit 9 ani cu Alina. Pot părea mulți. Mie mi se pare că au trecut într-o secundă.

2. Am plecat, după zece ani, de la ProSport. Da, eu am plecat. Probabil nimeni nu știe cu adevărat cât de greu a fost, mai ales că, din cauza întâmplărilor neprevăzute, s-a petrecut până la urmă în mod fulger, într-o zi, deși situația dura de mai bine de o lună. Simt nevoia să precizez asta. Nu simt nevoia să o dovedesc, deși aș putea. Nici măcar nu e atât de important ce și cum s-a petrecut exact, important e că eu știu și care e adevărul. Sunt în continuare fan ProSport, încă sunt acolo mulți oameni pe care-i apreciez și destui pe care-i consider cel puțin amici. Nu știu despre ei 🙂

3. Am continuat la sport.ro. Colaboram aici din 2008, cu fiecare an trecut, tot mai mult. Suficient ca să cunosc oameni extraordinari, pe care îi apreciez enorm. Nu cred să existe un loc în România unde televiziunea și internetul lucrează atât de… Pro împreună. Au fost și momente foarte grele, dar și unele foarte plăcute.

4. Am realizat cam care-mi sunt prietenii. Nu-i numesc, se știu ei. Am primit cel mai mișto cadou posibil de ziua mea, mulți dintre prieteni se regăsesc acolo. Mi-am revăzut colegi de generală și liceu. Am mâncat împreună, am schiat împreună, am protestat împreună, am urmărit meciuri împreună, am băut bere sau Southern Rock împreună. Și pentru asta vă mulțumesc tuturor.

5. Am lansat blogul. Și, culmea, reușesc să mă țin de el. Și, cu sprijinul colegilor de la www.sport.ro, mă citiți destul de mulți. Pe mine și pe cei pe care am reușit să-i conving să scrie aici: deocamdată (doar) Mișu și Greta, care scriu cam puțin, dar cam mișto. Mă ocup de asta în 2015.

6. Am schiat mai mult ca oricând. La Stubai, la Garmisch, în Poiană, în toate stațiunile din Les Portes du Soleil, la Semmering. Urmează Zell-am-See – Kaprun. Poate și Pirinei. De ce nu și Whistler? Prietenii știu de ce… În plus, am avut un concediu de vis și vara, la Roma și pe Coasta Amalfi.

7. Am ieșit din nou în stradă pentru ceva. Da, eu am ieșit pentru, nu contra. N-o mai făcusem de prin facultate. Și de la victoriile de la Mondiale, adică de mult mult mult…

8. Am participat la evenimente mișto. Wings for Life, Heineken #sharethesofa și Coca-Cola Trophy Tour sunt câteva dintre ele.

Am și destule lucruri pe care nu le-am făcut. Cel puțin nu așa cum aș fi vrut. Dar nu le enumăr aici. Sper să le vedeți într-un text similar la sfârșitul lui 2015 între cele făcute.

La mulți ani!

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Etichete: , , , Last modified: decembrie 31, 2014
Close Search Window
Close