Written by 8:25 pm Sport

Cât costă abonamentele în Liga I: pauză la Steaua, 4,2 lei pe meci la campioană, record la Craiova

Vineri începe un nou sezon în Liga I și sunt convins că nu mai aveți răbdare. Ba chiar că veți merge regulat la stadion, așa că am făcut puțină documentare să vă ajut să cheltuiți mai puțini bani pe vizionarea meciurilor. Adică să faceți abonamente.

Astra: campioana are cele mai ieftine abonamente – 4,2 lei pe meci!

Dintre cele 8 echipe care oferă abonamente, mai exact la care am reușit să găsesc eu că oferă abonamente, paradoxal campioana are cele mai ieftine abonamente… ieftine. Ca să vezi din peluza stadionului din Giurgiu cele 13 meciuri din sezonul regulat te costă 55 de lei! Adică 4,2 lei pe meci! Cele mai scumpe abonamente ajung la 220 de lei.

Steaua: nicio vorbă

Bătaia de joc la adresa noțiunii de „relație cu fanii” continuă la Steaua, sau FCSB, sau cum vreți să-i spuneți, mă interesează tot mai puțin problema asta până nu o tranșează tribunalul. Site-ul de bilete al clubului a rămas la meciul din 22 aprilie, iar despre abonamente nici vorbă.

Dinamo: până la 2.000 de lei!

Trecând peste ridicolul că trebuie să-ți faci cont și ca să vezi prețurile la bilete/abonamente sau să răsfoiești până în fundurile site-ului, Dinamo are o ofertă completă. Fără reducerile pentru cei care au avut și sezonul trecut abonament (10%), oferta e între 125 de lei și 600 de lei în zonele „normale”, respectiv până la 2.000 de lei la lojă. Aici problema e „dublul stadion” pe care primești loc. Abonamentele sunt valabile și Cupa României și Cupa Ligii, deci prețul / meci poate ajunge și aici până la 5-6 lei la peluză.

CFR Cluj: 600 de lei fotoliul

Nu e foarte bine promovată zona de abonamente pe site, dar după ce am găsit-o am aflat că trebuie să plătești între 100 și 600 de lei pentru abonament, prețul cel mare fiind în zonele VIP, cu fotolii. Abonații din sezonul trecut au cam 30% reducere.

Viitorul: cele mai scumpe!

Exceptând zonele de loje de la Dinamo și Craiova, Viitorul are cele mai scumpe abonamente… scumpe. Prețul pleacă de la 100 de lei, dar ajunge până la 800! E adevărat că la clubul lui Hagi sunt incluse și meciurile din Europa League și Youth League, pe lângă toate cele interne.

Craiova: record la VIP, dar start ratat

CSU Craiova are cele mai multe variante pentru fani, dar n-a respectat termenul de lansare a vânzării abonamentelor, care trebuia să fie astăzi. Am găsit totuși prețurile: între 64 de lei și 400 de lei la tribune. La VIP prețul e 4.500 de lei!

Iași: de la 100 de lei

N-am găsit ușor secțiunea, dar am găsit-o până la urmă: fără reducerile de sub 14 și peste 65 de ani, prețurile sunt între 100 și 600 de lei. Copiii și bătrânii plătesc jumătate. Deși echipa joacă în premieră în Europa, abonamentele sunt la jumătate fațâ de sezonul trecut.

Botoșani: de la 175 de lei

Abonamente peste media din Liga I: 175 de lei la peluze, 250 de lei la tribune. Reducere 25 de lei pentru vechii abonați. Sunt incluse meciurile din toate competițiile. La VIP, preț unic: 450 de lei.

Gaz Metan: simplu și rapid

Fără prea mult bla bla, nou promovata își prezintă simplu oferta: 150 de lei la tribunele 1 și 2, 500 de lei la tribuna 0. Atenție însă, doar sezonul regulat, Cupa și Cupa Ligii sunt incluse.

Erori

Alte cinci cluburi, alături de Steaua, nu au nicio vorbă despre abonamente. Sau n-am găsit-o eu, dar am pretenția că dețin oarece pricepere și am avut și răbdare să caut. Este vorba despre Pandurii, ASA, Chiajna, Voluntari și ACS Poli.

La Timișoara situația e de înțeles, echipa nu știe încă dacă va juca în Liga I, la fel și la Rapid, care încă speră. Pe de altă parte, asta nu scuză ridicolul site-ului ACS Poli, care arată cam așa:

La Primăria Tîrgu Mureș, pardon, la ASA aka FCM aka Sânnicolau Mare aka cum-o-fi, următorul meci e în 2014, cu U. Cluj #backtothefuture

ASA

Sursa foto tribuna: Shutterstock

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Etichete: , , Last modified: iulie 18, 2016
Close Search Window
Close