Asociatia Presei Sportive tocmai a depasit limita de greata pe care credeam ca mi-o poate provoca

APS (adica Asociatia Presei Sportive, desi as prefera sa stie cat mai putini semnificatia literelor din acest acronim) a semnat recent un acord cu LPF (Liga Profesionista de Fotbal). Cel mai interesant din tot acest acord este faptul ca partile habar n-au sa scrie corect „membri” sau „membrii”. In rest, o intelegere inutila, probabil si ilegala prin prevederile ei, facuta de o asociatie a ziaristilor care isi dovedeste inca o data starea jalnica in care a ajuns. O asociatie al carei „membruu” sunt si insist sa fiu, habar n-am de ce, platindu-mi singur cotizatia. Si chiar membru fiind m-am pronuntat si public, dar si direct presedintelui Asociatiei in privinta actiunilor jenante pe care le-a facut de-a lungul timpului. Inutil sa revin…

Greata tocmai a crescut dupa ce, cu ajutorul facebook care a ales poza pentru aceasta postare, am vazut o coperta a revistei Asociatiei, de pe care zambeste cine altul decat Victor Ponta. Ce cauta acolo? Poate explica logic presedintele Asociatiei, Dumitru Graur, aceasta proba josnica de lingusire, care pune intr-o postura jenanta ziaristii? Ma indoiesc. O palma pentru cei care mai cred in neimplicarea politicului in sport, obiectivitate, spirit critic etc Dar o palma pe care n-o incaseaza Graur, ci ziaristul de rand, care-si face onest meseria, asa cum sunt majoritatea.

Da, vreau sa fiu membru APS! Da, cred in utilitatea unei astfel de asociatii! Nu, nu cred ca actuala conducere este demna de a fi acolo!

2 comentarii la „Asociatia Presei Sportive tocmai a depasit limita de greata pe care credeam ca mi-o poate provoca”

  1. borosteanucristianstefan@yahoo.com'

    Din păcate, implicarea politicului în sport este susţinută şi de către preşedinţii echipelor participante în Liga 1. Astfel, nu îmi explic cum a reuşit să câştige Iorgulescu un mandat în fruntea LPS, din moment ce acesta a îngropat un club de tradiţie. Este vorba despre FC Naţional. Bineînţeles, nu a reuşit de unul singur. Împreună cu un alt personal, dar nu-mi amintesc qacum numele acestuia.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.