Written by 3:11 pm Amalgam

Am revenit

N-am abandonat blogul. Ba din contră, mi-a fost dor de el. Și văd că și unora dintre voi, presupun, că ați intrat și în cele trei săptămâni de când n-am mai scris. N-am abandonat nici statisticile etapei, am rămas doar în urmă, dar recuperez până la final.

Ce s-a întâmplat. Păi dacă n-ați observat pe facebook, twitter sau instagram, am fost aici. Adică două din cele trei săptămâni am călătorit pe patru continente, împreună cu câștigătorii campaniei Galaxy S6. N-o să mai reiau pe blog ce am povestit deja de acolo, va veni în scurt timp și un rezumat complet despre o experiență fascinantă – Seul, Paris, Casablanca si Buenos Aires în 15 zile. În măsura în care timpul îmi va permite, poate voi pune pe blog alte experiențe trăite în cele patru lumi atât de diferite pe care le-am vizitat.

Atât deocamdată. Încă am probleme a mă readapta la viața de zi cu zi, deși m-am întors de vreo 10 zile. O săptămână mi-a luat doar fusul, având în vedere că în călătoria cu pricina am schimbat 12 fusuri orare.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Etichete: Last modified: mai 18, 2015
Close Search Window
Close