Written by 11:54 am Sport • 2 Comments

Adevarata reactie a FRF in cazul depunctarii CFR-ului

Dupa ce TAS i-a dat inapoi punctele CFR-ului, FRF a dat o scurta replica pe site-ul propriu. Dintr-o regretabila eroare tehnica, bag de seama ca lipsesc bucati din comunicatul FRF. Din fericire, eu am primit versiunea integrala si o public aici. Cu rosu sunt pasajele care lipsesc de pe site-ul FRF.

„Tribunalul Arbitral de la Lausanne s-a pronunțat astăzi în cazul procedurilor disciplinare deschise de Federația Română de Fotbal pentru clubul FC CFR 1907 Cluj.

Decizia Tribunalului anulează deciziile comisiilor Federației Române de Fotbal și suspendă procedurile discplinare deschise de Federația Română de Fotbal până la soluționarea procesului de insolvență în care este implicat clubul CFR Cluj. TAS a desfiintat astfel decizia Comisiilor noastre si a schimbat radical clasamentul pe care v-am indus in eroare sa-l folositi. Cu alte cuvinte, TAS ne-a spus ca, pentru ei, suntem niste idioti, altfel nu se poate explica faptul ca noi penalizam cu 24 de puncte, iar ei cu ZERO.

După publicarea motivării acestei decizii, Federația Română de Fotbal va analiza oportunitatea utilizării ultimei căi de atac împotriva deciziei. Precizam totusi ca FRF recunoaste TAS drept organism superior.

FRF va analiza si posibilitatea de a-si schimba Comisiile care si-au batut joc de un campionat intreg si de toti cei care il urmaresc. In plus, membrii Comisiilor care au decis depunctarea vor suporta personal toate cheltuielile care vin din schimbarea deciziei lor la TAS, inclusiv cheltuielile de judecata. FRF va face publice motivele care au dus la o asemenea diferenta intre decizia Comisiilor FRF si cea a TAS.

Pe aceasta cale, FRF isi cere scuze fata de cei care insista sa mai urmareasca Liga I ca i-a indus in eroare luni de zile cu un clasament eronat, cu nu mai putin de 16 din 18 locuri diferite. V-am promite si ca nu se va mai intampla, dar ne cunoastem pe noi si, sincer, se va mai intampla”

In plus, in capat ar trebui sa fie niste semnaturi. Burleanu, Chivorchian, sefii Comisiilor, poate chiar toti. Cam ca atunci cand ni s-a anuntat cu nume, prenume si functie tot soborul de sefi FRF si politicieni care au inaugurat un santier, adica nimic.

Visited 7 times, 1 visit(s) today
Etichete: , , , Last modified: mai 22, 2015
Close Search Window
Close