Written by 5:47 pm Sport

9 lucruri care s-au întâmplat de când Dinamo n-a mai dat gol. Plus un lucru care se tot întâmplă la Dinamo

Dinamo n-a mai marcat în Liga I de pe 14 martie. Au urmat patru meciuri consecutive fără gol. Tare, nu? Primul efect e că lui Stoican i se strigă deja demisia înainte să înceapă meciurile. Al doilea e că Bratu a vândut fix ZERO bilete la acțiunea de marketing de astăzi.

Și, una peste alta, teoria șocului la echipă se dovedește încă o dată o prostie. Până astăzi sunt 25 de zile de când Dinamo n-a mai dat gol, iar până la meciul următor se fac 28. Cam cât de mult înseamnă asta? Păi hai să vedem ce s-a întâmplat în aceeași perioadă de timp.

Când Dinamo dădea ultimul gol, Copos încă nu începuse să scrie ultima lui carte.

Posted by Mihai Mironica on Tuesday, April 7, 2015

  • Între timp, Becali și Copos au ieșit din penitenciar, iar Ioan Niculae a intrat.
  • S-a schimbat ora
  • S-a schimbat antrenorul. La două echipe din Liga I, CFR și Chiajna, care au și marcat mai multe goluri și au și făcut mai multe puncte în aceeași perioadă. Iar până la următorul meci nu exclud să mai schimbăm măcar unul, că e o meserie periculoasă rău.
  • Târgu Mureș a câștigat nu mai puțin de trei meciuri! Și mai are unul de jucat
  • Bilinski a primit trofeul „Fotbalistul lunii”! Pentru două luni, februarie și martie! WTF?!
  • Cristiano Ronaldo a marcat șase goluri, iar Real Madrid 13, în doar trei meciuri, nu patru
  • Simona Halep a câștigat zece meciuri și-un turneu. E adevărat, nici ea n-a marcat niciun gol…

Situația n-ar fi atât de dramatică, dacă Dinamo ar părea a avea o strategie cât de cât. Că termină pe 5 sau pe 8 e cam același lucru câtă vreme în Europa oricum nu poate juca. Dar viitorul, care e viitorul? Strategia aia, bună, rea, ar trebui măcar să fie doar una până se lămurește dacă e bună sau rea și abia apoi să o schimbe. Preferabil apoi ca, atunci când una s-a dovedit proastă, să nu se revină la ea.

În fiecare lună însă la Dinamo strategia, președintele, antrenorul și/sau jucătorii sunt alții. Nu degeaba pe 1 ianuarie anticipam că mediocritatea va continua. Nu trebuie să te cheme Nostradamus ca să-ți dai seama de asta.

După ce există o strategie și ea e respectată mai mult de jumătate de oră, mai vorbim și despre tactică, transferuri, antrenori, formă etc

Până atunci, la Dinamo doar suporterii sunt aceiași, dar cât mai pot și ei să distragă atenția de la dezastrul din teren cu spectacolul din tribune?

Foto: Mediafax / prelucrare Photoshop

Visited 3 times, 1 visit(s) today
Etichete: , , , , Last modified: aprilie 8, 2015
Close Search Window
Close