Written by 6:37 pm Sport • 4 Comments

STAN ȘI BRANDAN! 7 concluzii de la CSUC – FCSB: despre sigla lipită, mirarea lui Brandan, tactica lui Galca și fața celor două echipe

S-a terminat 0-0 și s-a jucat mediocru, deși am avut pe teren campioana și promovata, viitoarea campioană și revelația, locul 1 și locul 4. În afară de asta…

1. CSUC vs FCSB. Mie, care am spus cu cine țin, nu trebuie să-mi explicați cum e cu clonele. Dar fenomenul ia o amploare îngrijorătoare. E adevărat că lumea începe să vină la Craiova, dar la fel de relevant e că lumea părăsește Steaua. Pe de altă parte, să râdă CSUC de FCSB e puțin exagerat. Chiar dacă li se pare că le pică precum o mănușă cazul Armata – Becali.

2. De parcă nu era suficient că are o siglă pe care o putea desena și-un copil de grădiniță, Steaua a și implementat-o ca la Cupa Satelor. Lipitura e de excepție. sigla 3. Absolut fascinant, Brandan s-a și mirat că a fost eliminat! Și nu, nu s-a mirat că a fost eliminat prea târziu, cum era firesc, deși putea lua roșu direct pentru primul fault, apoi a scăpat de al doilea galben când ar fi însemnat și penalty pentru Steaua. Ar trebui să-i mulțumească de fapt lui Avram că i l-a dat așa de târziu.

4. Steaua are evident echipă mai bună. Steaua are inițiativa, Craiova se apără cu disperare. Steaua are om în plus. Ce face Gâlcă? Scoate un atacant – Rusescu – și bagă un fundaș – Tamaș. E adevărat că Tamaș a creat cea mai mare ocazie a Stelei, dar de ce trebuia schimbat un atacant?! Altfel, nici Tamaș nu poate spune pe ce post a jucat la debutul său – undeva de la mijloc în sus.

5. Craiova o fi având sute de meciuri fără înfrângere și câteva fără gol primit. Dar tot e o echipă urâtă (ca joc, să n-avem discuții!), care n-a avut absolut nicio ocazie într-un meci acasă, fie el, meciul, cu oricine ar fi. Până una alta, a fost cu Steaua pe care a bătut-o Rapidul. Poate UEFA îi va da dreptul să joace în cupele europene, dar cuvântul cheie e „să joace”!

6. Steaua n-a reușit să dea un gol, deși a jucat 40 de minute în superioritate. Are două meciuri consecutive în campionat fără gol marcat după un an. De data asta însă cu două nou-promovate, din care una era practic pe ultimul loc înaintea meciului. Și totuși, e în continuare considerată ca și campioană, deși mai are doar cinci puncte avans. Asta cam rezumă nivelul Ligii I.

7. Prepeliță a fost scos din lot meciul trecut din cauză că nu și-a prelungit contractul. Acum, a fost reprimit în lot și făcut căpitan, deși nu și-a prelungit contractul între timp. Asta cam rezumă strategia Stelei.

BONUS: Trei greșeli mari de arbitraj, toate împotriva Stelei.

Sursa imagini: capturi DigiSport

Visited 25 times, 1 visit(s) today
Etichete: , , , Last modified: martie 2, 2015
Close Search Window
Close