VIDEO Pițurcă – Don’t Speak (feat. No Doubt)

Nu mă mai satur de Pițurcă. După ce am constatat cu toții că nu îmbătrânește deloc, după ce Greta i-a prevestit viitoarea reîntoarcere la națională și e în grafic, după ce am concluzionat că e unic, după ce a prins fără emoții topul perlelor, după ce l-a driblat artistic pe Burleanu, după ce s-a îmbrăcat conform ultimei mode, și i l-a ”furat” Stelei taman pe Sânmărtean, provocând a opta minune a lumii cărăcălene, Pițurcă surprinde din nou. Aș spune chiar șochează.

Iată-l într-un duet inegalabil cu celebra formație americană No Doubt. No Doubt, Pițurcă is one of a kind! 🙂

Această postare este, evident, un pamflet și trebuie tratată… cum vreți voi.

5 comentarii la „VIDEO Pițurcă – Don’t Speak (feat. No Doubt)”

 1. iparaschivi@gmail.com'

  Bravo, Luciane! Ti-ai pus si site-ul in dreapta sus in clipul ala. Stiu, nu care cumva sa ajunga viral si sa nu se stie ca e al tau. Pun pariu ca atunci cand ti-a venit ideea asta ‘gheniala’ ai zis ca gata, ai pus-o. Iti spun de pe acum (si nu sunt hater), e un clip penibil. Nici in anii ’80 nu se faceau mizerii d-astea. 0 haz. Sterge postarea si apuca-te de altceva. La multi ani si la multa minte iti doresc!

    1. lucianlipovan@gmail.com'

     Am inteles aluzia, ma si ingrijoram sa le placa tuturor. In plus, sunt suficient de batran sa stiu si sa accept ca nu ma place toata lumea, pe mine si/sau pe blogul meu. ma poti contrazice linistit, e unul din motivele pentru care am lansat blogul, ca sa ma contrazi cu oameni inteligenti. Nu-i inteleg pe cei care ma ataca personal si ma jignesc, ii apreciez insa pe cei care-mi critica decent ideile si/sau scrisul la fel de mult ca pe cei care-mi agreeaza ideile

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.