România, 2017, mesaj între două cluburi de fotbal: „Ați fost singura echipă care a lăsat vestiarul impecabil”

Știu că au început playoff-ul și playout-ul în Liga I, vă plac, și mie, știu că sute de mii e români, mai ales femei, s-au apucat peste noapte de fotbal, dar hai să vedem puțin și dincolo de aparenta strălucire.

În urmă cu vreo două săptămâni, ASU Politehnica Timișoara, adică Poli aia a fanilor, din liga a doua, a jucat la Suceava cu Foresta. Meciul ca meciul, dar mesajul pe care l-a primit echipa după partidă zugrăvește perfect tabloul fotbalului românesc. Îl reiau și în format text, în cazul în care postarea nu va trece testul posterității.

„Bună dimineața! Sunt președintele C.A. de la Foresta. Doresc să vă transmit felicitări pentru modul în care v-ați comportat la Suceava. Ați fost singura echipă car ea venit aici și a lăsat vestiarul impecabil după plecare. Felicitări, respect din partea noastră și mult succes în continuare”

Trecând peste felicitările pentru ceva ce ar trebui să fie implicit, firesc, cuvintele-cheie sunt singura echipa. Eu nu am comentarii suplimentare.

Un comentariu la „România, 2017, mesaj între două cluburi de fotbal: „Ați fost singura echipă care a lăsat vestiarul impecabil””

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.