Retrospectiva turului Ligii I în 18 tweeturi. Pentru unele echipe 140 de caractere sunt chiar prea multe

Ce s-a întâmplat în turul Ligii I? Pentru cei care nu văd Liga I, dar și pentru cei care au prins doar câte-un super gol, două, trei sau șase într-un meci, câte-o ratare de generic (și chiar mai multe) sau un arbitraj de coșmar, câte-un scandal de rasism, câte-un antrenor sau 17 demiși. Sau un derby. Sau o tentativă de derby.

Vă spun eu ce ar mai fi fost de văzut. V-am mai povestit câte-o etapă, mai exact prima, dar acum vă spun tot turul. Ne mai lipsește și fair-play-ul, spre deosebire de alții, deși ni se oferă ocazia să-l probăm. Uneori ne lipsește și echidistanța, cel puțin în varianta online. Și rațiunea, deși avem regulamente ca la FIFA. E adevărat, avem cărturari mulți. Și ”campioni”. Și ”designeri”. Și șefi.

S-au schimbat multe în România, dar la meciuri știu prea bine că nu v-ați uitat. Nici pe cablu, deși v-am spus cum și cât vă costă, nici pe net. Sau, mă rog, prea puțin. Adevărul e că și drepturile TV sunt o problemă. Uneori însă chiar e de ajuns clasamentul, alteori nu e așa de relevant.

Poate vă revine pofta măcar când vom avea stadioanele promise. Până atunci să ne rugăm că mai avem echipe.

Iată povestea turului în 18 tweeturi. Câte 140 de caractere pentru fiecare echipă. În ordinea clasamentului. Trebuie să recunosc că pentru unele mi-au ajuns și mai puțin caractere. Ba chiar poate au fost prea multe.

5 comentarii la „Retrospectiva turului Ligii I în 18 tweeturi. Pentru unele echipe 140 de caractere sunt chiar prea multe”

 1. c.cozmaciuc@yahoo.com'

  Nu-mi vine sa cred!
  Intr-adevar, Lucian! Tweet-urile tale spun adevarul. Ma doare cand vad ca CFR, Dinamo, Astra, Petrolul se duc incetul cu incetul. Si numai ele. Dupa descrierile tale, care dupa cum am spus, reflecta adevarul, si echipe ca si Ceahlaul, Otelul, Rapid, Pandurii, Brasov chiar vor diparea poate! Steaua nu e nici ea departe, avantajul ei e ca exista Becali si banii, dar nu vad un viitor prea roz nici pentru ei. Liga 1 se va face scrum. Iata ca, echipa ca Viitorul, ASA sau Botosani se vor lupta la titlu. Fotbalul romanesc moare pe zi ce trece, nimeni nu ia masuri. Astfel, si nationala va scadea. Strainii vor uita incet de noi, de Romania! O tara ca Romania! O tara atat de frumoasa..odata.. O tara distrusa de Revolutie si de hoti. Se stie prea bine ca si politica are partea ei de vina, dar sa nu deviem.
  Unde e gloria de altadaata a Romaniei?! Cand chiar credeam ca vom creste, nationala dadea semne de revenire, echipele din campionat ajungeau in competitiile europene..dar s-a sfarsit cu acest vis. Poate doar sa se investeasca intens in Craiova si ASA, si Viitorul sa creasca cu tinerii ei. Asa poate nu vom nurii neaparat.
  Sincer, imi vine sa plang cand vad ce se intampla. Iubesc fotbalul cu rele si bune, la fel o iubesc si pe Dinamo, in aceeasi masura si pe mama, dar nu vreau ca Steaua, Rapid si fotbalul romanesc sa moara!

 2. sergiu_ser85@yahoo.com'

  Fotbalul ar trebui ajutat de Guvern,in primul rând..și nu numai fotbalul. Ma refer la reducerea acelor taxe și impozite ,care atârnă ca o raniță pe umerii unui soldat din Primul Război Mondial. In al doilea rând, cei care ar trebui să dăm o mâna de ajutor suntem noi,microbiștii de rând, care ar trebui să ne susținem echipa de suflet ,la bine si la rău..să mergem la meciuri. Dar ,repet, in primul rând ar trebui sa intervina Guvernul. Pe lângă reducerea taxelor si impozitelor, si a altor facilități , ar trebui sa oblige prin contract , marii investitori din fiecare zonă a tării ,sa bage o anumită sumă in sport.

 3. florinelmotto@yahoo.com'

  poate un pic exagerat, insa, botosaniul pare cea mai echilibrata echipa…n-au scandaluri, n-au patron arestat, n-au insolventa…nu schimba antrenorii ca pe sosete…ma simt ciudat dar e interesant si pacat ca restul au ajuns in halul asta…pornind de la Timisoara si pana la Constanta sau de la Baia Mare si pana la Pitesti tot e o varza mare, un haos total…fara fotbal

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.