„Nu, nu e Acces Direct. Nu, nici România TV!” Telefoane televiziuni

– Sport.ro, bună ziua!

– Aloooo, România TV / Antena 3 / Capatos / Acces Direct / orice-altă-televiziune-sau-emisiune-preferabil-tabloidă ?

– Nu, v-am spus, e sport.ro.

– Sport.ro? Ah, mă scuzați. Și nu știți numărul de la România TV / Antena 3 / Capatos / Acces Direct / orice-altă-televiziune-sau-emisiune-preferabil-tabloidă ?

– Nu, doamnă / domnule, îmi pare rău. Dar, de curiozitate, cum ați ajuns să sunați la numărul ăsta?

– L-am luat de pe Internet.

– De unde de pe Internet?

– De pe Internet / De pe google.

– Bun, bun, dar de pe ce site?

– De pe google!

Cam așa se derulează convorbirile mele pe fixul de la birou. Atunci când apuc să mai răspund, că sunt multe, multe, zilnic. Dintr-un motiv care-mi scapă și printr-o metodă pe care nu o înțeleg, Google le dă oamenilor telefonul de pe biroul meu când vor să sune te miri unde. În încercarea de a ajuta totuși oamenii, pun la dispoziție numerele televiziunilor cele mai căutate pe telefonul meu, luate de pe site-ul oficial al televiziunilor respective. Poate, cumva, totuși ajunge lumea și la ele, nu rămâne doar la Google.

Dacă nici așa nu vă răspunde nimeni, chiar nu e vina mea.

ProTV / Acasa TV / ProCinema / sport.ro / MTV

 • Telefon: 021.9454
 • email: pr@protv.ro

Antena 1, Euforia

 • Telefon: 021.40.91.861 sau 021.40.91.862
 • email: receptie@antenagroup.ro

Antena 3

 • Telefon: 021.203.01.18
 • email: stiri@antena3.ro

România TV

 • Telefon: 031.860.51.09
 • email: office@rtv.net

Realitatea TV

 • Telefon: 021.200.8000
 • email: martorocular@realitatea.net

Kanal D

 • Telefon: 031.407.5555 sau 021.9667
 • email: info@kanald.ro

8 comentarii la „„Nu, nu e Acces Direct. Nu, nici România TV!” Telefoane televiziuni”

  1. crapu53@yahoo.com'

   si eu as dorii numarul de telefon al emisiunii acces direct dar se pare ca accesul nu este direct asa cum se pretinde ci indirect adica cenzurat……As semnala cazul batranului meu tata,in varta de 91de ani,veteran de razboi,fost jurnalist,batjocorit in public si jefuit de peste 200mp din proprietatea sa cumparata in 1990 cu bani imprumutati de la CAR,batjocorit si jefuit cu sprijinul direct al unor politisti necinstiti acoperiti la randul lor prin manevrele unor procuroare numite de Basescu in judetul Buzău.Deşi există sute de fotografii si videoclipuri care dovedesc hotiile repetate,zeci de pomi pe rod taiati,garduri mutate si distruse de hoti,pentru politie si parchet fapta nu există,pentru ca hotului nu i se poate face dosar penal indiferent ce ar face,avand rude in mafia padurilor din zona!De aceea nu avem aceea nu avem acces la Acces Direct pentru ca adevarul sa nu iasa la lumina !

 1. ioanamotoroiu@yahoo.com'

  Buna ziua d.na Simona in primul rand aveti o emisiune foarte buna si va resp foarte mult pe toti..
  Am o mare rugaminte daca ma puteti ajuta cu o intrebare ma numesc Ioana Motoroiu am 38 ani sunt casatorita am 3 baieti problema mea este am dosar bagat la primaria Campina ,jud PH pentru ..prima casa.. acest dosar este bagat de 2ani am insistate de foarte multe ori la primarie si am fost ref de foarte multe ori vb arunca din senin sunt la al treilea dosar este normal asa ceva in 2 ani sa faci al treilea dosar iti trimite rasp acasa ca sa aprobat ca sunt pe locul 10 cu 26 de puncte si dupa ce timp merg la primarie si imi spune ca sunt pe locul 30 si ceva si am intrebat de ce sunt pe locul asta daca mai vreo sansa si a spus numai daca renunta cineva la dosar.
  Va rog din suflul sa ma ajutati pe mine ma depaseste rasp asta nu inteleg nimic..
  Am fost de foarte multe ori sa imi fac audienta cu acest domn primar ca nu merta sa vb cu el si nu vrea sa imi faca audienta a spus ca nu vrea domn primar..

 2. neculacarmen2007@yahoo.com'

  Buna ziua as dori ca fiul sotului meu sa isi cunosca mama naturala .El se numeste Funieru Cristian iar EA se numeste Cretu Dorina. Are in jur de 50 de ani, este DIN Ploiesti, posibil recasatorita si mai are si alti copii cel putin trei. La parasit decand avea trei anisori nu vrea sa ii FACA reprosuri doar sa o intrebe de ce nu l-a cautat niciodata. Va multumesc DIN suflet!

 3. emilrotaru2O@GAMAIL.COM'

  MA NUMESC NASTASE GIGICA SINT DIN ROVINE JUD.IL 0738341977 SEARA IN JURIUL ORE 6.40 A VENIT O CEATA DE GOLANI SI NEA VIOLAT DOMICIULUL SI NEA RUPT TOT GARDU VA ROG SA NE AJUTATI SAU SUPARAT CAM CHEMAT POLITIA SI IN DATA DE 6DEC.TOT EI AU VENIT SI NEA FURAT GAINILE VA ROG AJUTATINE SA VENITI LA FATA LOCULUI NU PUTEM SA MAI STAM NICI IN CASA DE VRICA NUI PRIMA DATA CARE NE FAC RAU VA MULTUMESC

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.