În atenţia ANAF: Va rugăm, închideti şi naţionala!

greta

Toţi spectatorii meciului de fotbal întâlnirii România – Insulele Feroe sunt rugaţi să sesizeze ANAF, dacă n-au primit bon fiscal la achiziţionarea biletului. Şi biletul ca biletul, dar mai bine ne daţi un bon fiscal pe timp, nouă, proştilor, fraierilor, cei care n-au ajuns pe stadion, dar s-au uitat 2 ore la un meci de fotbal o întâlnire de 2 lei.

Dragă ANAF,

Pintilii şi Tănase ne fac mai rău decât urzicile şi leurda vândute primăvara clandestin în piaţă de către ţărani. Şi iartă-ne pe noi pentru cofetăria în care ai găsit 5 lei în plus în casa de marcaj. Nu te lua nici de doamnele de la bucătarie, le-om fi lăsat bacşiş pentru baclavaua aia grozavă. Aşa să mai simţim şi noi gustul victoriei, că-i mâncăm pe pâine pe turci şi alte naţii, nu ca la fotbal. Şi nu e nici vina pub-urilor pe care le-ai inchis, că ne-am băut minţile de-am uitat şi noi, şi ei de bonuri fiscale, la fiecare eşec al naţionalei in ultimii ani. Şi au fost multe. Şi beţii, şi esecuri.

“Suporterii l-au taxat aseară pe Tănase”, scrie toata lumea azi şi îmi vine să dau cu delete, delete, delete. Păi, nu doar că n-am taxat pe nimeni, dar am mai şi platit impozite de ne-au găsit toţi dracii, calculate direct proporţional cu secundele de plictis din 90 de minute. Plus prelungiri. Nu ştiu cum calculezi tu impozitele, dar noi am pierdut şirul pentru cât am plătit şi pătimit, în acelaşi ritm în care am pierdut calificările în ultimii ani: toată ziua – bună ziua, adică.

Draga ANAF, dă o Ordonanţă de Urgenţă şi închide naţionala asta, definiţia neregulilor în România, care emite doar pretenţii şi declaratii fără sens, fără niciun bon fiscal pentru timpul şi nervii noştri şi aşa consumati, ca o notă de plata lungă şi greoaie, de parca nu se mai termină niciodată, aşa cum par toate meciurile când joacă România.

În atenţia Direcţiei Generale de Integritate,

Am ajuns din pură întâmplare pe site-ul dvs, căci frauda nu e chiar punctul nostru forte, cum nici fotbalul nu e chiar calitatea numărul 1 a naţionalei României de Fotbal. Ne bucură teribil sa stim ca mai există oameni care luptă pentru integritate în ţara asta. Din păcate, vă aducem la cunoştinţă că demersurile dvs nu dau randament, c-altfel aţi fi interzis meciul de fotbal întâlnirea de aseară de la Ploieşti.

Uitaţi un pic de numerar şi confiscaţi  mai bine toate numerele de la 1 la 11 pe care le găsiţi pe tricouri galbene, cu steagul României pe ele. Chemaţi SANEPID-ul că sigur prin vestiar găsiţi scheme de joc mucegăite şi mentalităţi expirate. Să vina şi protecţia consumatorului, că nu mai putem cu atâta antifotbal. Sânmartean, Cociş şi Tata Puiu. Piţurca, Raţ şi Chivu. Toţi la grămadă, retraşi sau neretrași, ei sunt marii evazionişti ai României. Ei s-au sustras prin orice mijloace, in mare parte defensive, de la jocul de fotbal, de la calificări şi de la performanţe pe care ni le datorează nouă, proştilor, fraierilor, persoane fizice sau juridice, bunici sau taţi, rapidişti, stelişti sau fani Liverpool.

Chemaţi-l şi pe îngerul nostru păzitor, salutări doamna Kovesi!, că nicaieri nu e corupţie mai mare ca în 90 de minute când joacă România. Abatere de la moralitate, de la cinste, de la datorie. Păi, ce definiţie mai bună vreţi?

Şi apropo de Dumnezeu, nu cred într-unul, dar multe spune omul la disperare, noi şi dacă am juca cu echipa de îngeraşi şi apostoli trimisă de Divinitate pentru un amical pe National Arena, să dea dracii de nu i-am băga în boală p-ăştia mici cu aură. Cumva, reuşim să distrugem tot, să n-avem nicio noima, să pară că fotbalul e un chin, o povară, c-am fost obligaţi şi ameninţaţi cu moartea să stăm (as in pe bune să stăm) 90 de minute întregi, cu crampoanele alea în picioare.

Parca îi și aud la pauză în vestiar p-ăştia mici de la FC Îngeraşi, zicând una de jale la harpă:

“Doamne, ai zis că ne trimiţi la Bucureşti şi cred că am nimerit în Iad, nici măcar la Budapest, că ne blestemăm zilele cu inapţii ăştia. Ne-ai jurat, Doamne, că mergem la sigur, că-l au pe Popa în echipă şi nu îi mai antreneaza nici Lucifer, dar ăsta nou e şi mai rau. Când să ne apucăm de fotbal, pe el îl apucă pupatul de icoane, pe noi ne apucă toţi dracii!”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.