Written by 1:16 pm Marketing

Emag îți dă o idee: fă-i cadou iubitei un aspirator!

Emag are o campanie de sărbători. Îți dă idei de cadouri, pe categorii: „Pentru Ea”, „Pentru El”, „Pentru Copii” etc. Partea amuzantă acum începe. La categoria „Pentru Ea”, după diverse ondulatoare, poșete și telefoane mobile, urmează rubrica „Electrocasnice”, la care Emag vă sugerează să-i faceți cadou iubitei/prietenei/soției/amantei, printre altele, un aspirator Philips fără sac cu 35% reducere sau chiar o mașină de spălat rufe Samsung la 3.900 de lei. Amuzant, nu? Ei, dacă o să faceți asta cadou vă garantez eu că n-o să mai fie amuzant 🙂 Deci, deși cumpărând de pe linkurile de mai sus blogul ăsta ar beneficia de un comision, vă recomand, vă rog chiar să nu cumva să faceți așa ceva cadou.

Pentru conformitate, la categoria „Pentru El” figurează doar chestii mișto, nu aspiratoare 🙂 Da, pentru că inclusiv o mașină de găurit este o chestie mișto 🙂 Aspiratoare mai găsiți eventual la „Pentru Părinți & Bunici”

Vorbind serios, am remarcat totuși un laptop Asus decent la 2.150 de lei și niște Nike Air VaporAdvantage numai buni pentru tenis. Și Samsung-ul S6 mi se pare, chiar dacă nu la super ofertă, la prețul lui normal pentru perioada asta, 2.400 de lei.

P.S.: Repet, această postare conține plasare de linkuri 🙂 Pe tine nu te costă nimic

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Etichete: , , , Last modified: decembrie 16, 2015
Close Search Window
Close