Written by 5:30 pm Presa scrisă, Sport

De ce merită să dai 2 lei pe ediția tipărită sau despre cum adevărul este EXCLUSIV PRINT

Nu e deloc ironic titlul. Chiar merită…

Pentru ca să afli adevărul. Ștefan a remarcat tonul pro-stelist al GSP după decizia Comisiei de Recurs a FRF de a șterge suspendarea de 16 etape dictată lui Gabi Mureșan. Și LPF preferă o atitudine populistă, ignorând practic propriul regulament, deși acesta e clar.

Nu mai revin asupra explicațiilor pe care le-am dat în cel mai controversat text de pe acest blog și în comentariile de acolo. Chiar nu cred că mai am ce să explic eu. Cine vrea să înțeleagă, înțelege că nu susțin violențele, ci le condamn, inclusiv în cazul Mureșan!

Constat însă cu bucurie că, în ediția tipărită, GSP „dezvăluie, după ce a studiat regulamentul și a cerut părerea mai multor specialiști, adevăratul motiv pentru care Mureșan a fost iertat”. Acolo nu o consideră decizie halucinantă și incredibilă, ca pe site!

De ce n-a studiat regulamentul din start, sau măcar blogul acesta, nu era neapărat nevoie de un specialist, de acum doua săptămâni, de la prima decizie, nu știu.

Așadar, în ediția tipărită, GSP schimbă tonul și spune că regulamentul e prost, dar că decizia a fost conform regulamentului. Eu nu cred nici că e prost regulamentul, dar asta e altă poveste. Sigur, și în ediția tipărită se spune „Comisii legate la ochi”, dar habar n-am ce înseamnă asta câtă vreme concluzia e că regulamentul e aberant, niciun moment nu se mai spune că e o decizie halucinantă, incredibilă sau greșită! Nu ofer nici eu gratuit ediția care costă bani, o puteți citi aici.

Ce mi se pare caraghios acum e că GSP consideră că cititorii site-ului NU trebuie să știe „adevăratul motiv”! Doar cei care au plătit doi lei au dreptul să afle adevărul! Iar ceilalți sunt lăsați să înjure Comisia, nu – cum s-ar fi întâmplat probabil – ziariștii, așa cum am pățit eu, de exemplu…

P.S.: Argăseală anunță că s-a dat liber la violență! Fals! Violența se pedepsește în continuare cu roșu și, apoi, cu suspendare! Dar pe Argăseală îl înțeleg, el e subiectiv, face totul pentru clubul său. Sunt convins că știe exact regulamentul altfel. În schimb, GSP nu trebuie să apere niciun club, nu?

P.S. 2: Tocmai, dacă decizia era de suspendare, se dădea liber la modificat deciziile arbitrilor de către Comisii. Ceea ce e periculos pentru fotbal, interzis în toate regulamentele. Nu cred că vrea nimeni să ajungem la cartonașe și, de ce nu?, penalty-uri acordate la trei zile după meci la Comisii.

P.S. 3: nici ProSport n-a explicat online a explicat ulterior decizia într-o frază, într-un interviu cu Mureșan. sport.ro a dat de la început link către postarea mea de pe blog. Asta ca să acopăr toate site-urile mari de știri, nu doar unul.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Etichete: , , , , , , , , Last modified: noiembrie 18, 2014
Close Search Window
Close