Cine minte, FRF sau Metrorex?

Probabil că nu vă arde neapărat de asta acum, când stăm să ne calificăm la Euro. Poate chiar vi se pare inoportună postarea. Celor care merg la meci însă li se va părea foarte utilă și sigur oportună. În plus, înțeleg că nu se întâmplă prima oară, iar dacă nu se atenționează lumea sigur nu va fi nici ultima oară și următoarea ocazie e abia peste o lună.

Deci, cine minte?

Ieri, FRF anunța că RATB și Metrorex prelungesc programul mijloacelor de transport în comun pentru meciul România – Grecia până la ora 1:00 noaptea (față de 23:00 în mod normal).

Screen Shot 2015-09-07 at 18.16.17

Toată lumea preia știrea așa, logic, e importantă pentru vreo 40.000 de oameni

Astăzi, Radio România Actualități anunță că Metrorex NU prelungește programul! 

Dincolo de ironia unei știri care anunță ceva ce nu se întâmplă, culmea, de data aceasta chiar e utilă această știre, tocmai pentru că FRF a anunțat exact pe dos.

Posibil ca RATB să prelungească totuși, dar metroul e esențial pentru asemenea evenimente. La alte meciuri, FRF a anunțat la fel, iar lumea s-a trezit că nu poate intra în stațiile de metrou pentru că nu s-a prelungit nimic. Mie îmi sună a minciună. Nu știu a cui e minciune, FRF sau Metrorex, dar trebuie să recunosc că doar în curtea Casei Fotbalului identific un motiv pentru a induce în eroare spectatorii – mulți evită să meargă la meciuri tocmai din cauză că metroul nu circulă și nu au cu ce să se întoarcă de la stadion la ore foarte târzii, ba și în timpul săptămânii.

Poate vi se pare un detaliu banal. Dar din astfel de detalii banale se construiește o comunitarea serioasă în jurul naționalei. Cum, de exemplu, e și Arena Fanilor.

2 comentarii la „Cine minte, FRF sau Metrorex?”

  1. taculescu@yahoo.com'

    A fost chiar urat…n-am stiut pana n-am ajuns la Unirii cu un prieten cu masina, si-am vazut portile inchise. Baterie spre zero, nicio masina disponibila pe Uber sau alte aplicatii de taxi. Niciun „taximetroi” disponibil sa ma duca acasa cu un pret normal. Si-am asteptat aproape o ora sa iau RATB de noapte..care m-a lasat totusi departe de casa. Si-am ajuns acasa..la 2 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.