Autori

Este blogul meu, dar nu scriu doar eu, ci și o serie de prieteni, al căror scris îl apreciez, care înainte să-i rog eu scriau prea puțin (în afara job-ului, după caz) și cărora le mulțumesc ca au acceptat să scrie aici. Ceea ce scriem aici este strict părerea noastră, nu a angajatorilor, prietenilor, familiilor etc noastre.

Deci, cine scrie aici:

  • Lucian Lipovan. Adică eu. Pentru că nu prea mai unde să scriu sport de când nu mai sunt la ProSport, am reluat bloggingul și scriu în special sport. Vreau să scriu. Acum scriu despre orice. Dacă mă și citește cineva, foarte bine, dacă nu, nu. Din fericire, nu trăiesc din asta. Din fericire, pentru că nu trăiesc din asta, n-am nicio obligație.
  • Greta. Greta de la litere. Până scrie ea ceva și despre ea, ceea ce pare aproape imposibil, spun doar că e colega mea de birou, are o personalitate unică, e originală, te/se enervează ușor. Și toate astea îmi plac, pe lângă cum scrie. Și cum o cheamă. A scris la Gazetă, apoi la sport.ro, iar acum a apucat-o pe căile brand managerului și scrie cele mai mișto promo-uri din lume. Era păcat să nu scrie și altceva. P.S.: nu o sunați la telefon!
  • El lunes. Mi-a fost concurent când era la Gazetă. Acum mi-e concurent la DigiSport. Între aceste perioade l-am cunoscut și i-am cunoscut scrisul de pe blog. E suficient să-l citiți, nu trebuie să-l laud eu. Mă laud însă că l-am convins să scrie aici și, văd, din nou și pe blogul lui.

Va urma. De fapt, vor urma. Sigur, doar să scrie primul text și ei… 😉

Lasă un răspuns