9 motive pentru care să mergi la restaurantul lui Sam

Adică la restaurantul L’Atelier de Samuel Le Torriellec Relaies & Chateau. Sau, cum am zis, mai simplu, restaurantul lui Sam. Nu cred că e efectiv al lui, dar să mă scuze patronii, îi felicit pe această cale că reușesc să-l aibă pe Sam acolo.

Deci, nu neapărat în ordinea importanței, dar începem cu cel mai important:

  1. Pentru că acolo gătește Sam și/sau oameni din echipa lui, după meniul făcut de Sam. Iar Sam este, mai întâi, un Om extraordinar. Îl puteți descoperi și pe blogul lui.
  2. Pentru că acolo gătește Sam, iar Sam este Chef. Așa, cu C mare. Vă explică el la fața locului sigur dacă întrebați ce înseamnă asta, cine este și cine nu este Chef și de ce.
  3. Pentru că mâncarea este… Wow, cum este mâncarea! De la ingrediente la plating, trecând, bineînțeles, prin preparare. Gusturile. Simțurile. Chiar și porțiile sunt fix ceea ce trebuie. Pot confirma și colegii mei, împreună cu care am mâncat acolo. Nu Andreea, Greta, Mihai? Ceea ce vedeți mai jos sunt câteva imagini cu ceea ce am mâncat noi.
  4. Pentru că a fost desemnat ca restaurantul cu cea mai bună bucătărie franțuzească din București. De către oameni care se pricep la asta, deci nu de către mine.
  5. Pentru că locul este deosebit. Habar n-aveam că în mijlocul Bucureștiului, undeva lângă Cișmigiu, există un asemenea hotel, atât de frumos, care să mai aibă și un restaurant de top.
  6. Pentru că servirea este excelentă. Și nu doar dacă-l cunoști pe Sam.
  7. Pentru că băuturile sunt și ele bine alese. Sigur, eu aș merge oricând pe Patron Incendio, pe care l-am descoperit chiar acolo, dar garantez și pentru vinuri.
  8. Pentru că nu m-a obligat nimeni cu nimic să scriu această postare, ci îmi place să recomand lucruri în care cred.
  9. Ok, ăsta poate nu e chiar un motiv, depinde cum îl intrepretezi, dar trebuie să vă spun: nu e ieftin. Face însă toți banii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.