10 adevăruri despre drepturile TV ale Ligii I

1. Drepturile TV îl pot băga pe Mitica în pușcărie. Și pe alte 40 de persoane. Șpăgile mascate în diverse contracte de publicitate în săli de nunți și cărate apoi cu sacoșele după cum zic procurorii sunt pe măsura prețului drepturilor TV, milioane de euro.

2. Drepturile TV schimbă sistemul competițional din România. Desigur, pentru binele fotbalului românesc, nu pentru binele bugetului cluburilor și/sau al unor șmenari din fotbal.

3. Drepturile TV au schimbat piața de cablu din România. RCS, UPC si Telekom pot depune mărturie.

4. Drepturile TV au înființat și, apoi, desființat televiziuni. Petrică, dă-i pe GSP, ca să vezi!

5. Fără drepturile TV, 17 din 18 echipe din Liga I dau faliment mâine. A 18-a e Steaua care ar mai supraviețui o vreme pentru ca face profit și din alte lucruri.

6. Chiar si cu drepturile TV, CFR Cluj riscă să dea faliment pentru că actualul fost patron a cumpărat, indirect, și… drepturile TV și nu mai are bani de salarii, cel puțin până încasează… drepturile TV. A dracului inginerie financiară, CFR Cluj trebuie să-și plătească practic ei înseși bani pentru drepturile TV!

7. Drepturile TV (aproape) scandalizează populația care nu (prea) poate vedea meciurile la TV. Spun aproape, pentru că dacă ar fi scandalizată cu adevărat, populația ar fi în tribune.

8. Drepturile TV prea scumpe au făcut ca meciurile să trebuiască taxate, deci să rămână ”ascunse” și să stabilească premiere istorice negative de audiență.

9. Drepturile TV ale Ligii I au urcat toate prețurile drepturilor TV de sport din România, ducând astfel aproape în faliment TVR-ul.

10. Drepturile TV au golit în anii trecuți stadioanele din România. Nu doar ele, dar și ele. Toate meciurile sunt televizate, la ore diferite, în cele mai absurde zile și la cele mai absurde ore.

3 comentarii la „10 adevăruri despre drepturile TV ale Ligii I”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.